Zakelijke fotoshoot bij 't Wed in Overveen, Haarlem, Bloemendaal, Noord-Holland Fotograaf

Zakelijke fotoshoot

Jij bent het gezicht achter je bedrijf. En klanten komen niet alleen naar je toe voor je aanbod maar ook voor wie jij bent.

Mijn doel is om foto's te maken die echt laten zien wie jij bent. Op die manier kan jij de juiste klanten aantrekken die helemaal bij je passen.

Zakelijke fotografie zonder opsmuk. Pure en natuurlijke foto's van de échte jij!

Voordat we gaan beginnen aan een zakelijke fotoshoot wil ik graag jouw verhaal horen. Wie ben je, wat doe je en vooral: wat wil je uitstralen en vertellen. Ook tijdens een fotoshoot ga ik graag het gesprek aan. Praten over jouw visie en jouw dromen of gewoon over de kleine momentjes die jou gelukkig maken. Op die manier kan ik die twinkeling in je ogen vangen.

Het resultaat? Foto's waar je écht als jezelf op staat en die je met trots kan delen op sociale media en je website. Foto's die jou gaan helpen om de juiste klanten aan te trekken.

Ik geloof erin dat als jij als ondernemer echt jouw persoonlijkheid laat zie, je klanten aantrekt die bij jou passen. Dit is voor mij de reden dat ik een zakelijke fotoshoot aanbied waarbij de nadruk ligt op pure en echte foto's. Foto's van jouw echte en unieke zelf kunnen namelijk enorm helpen om jouw mooie persoonlijkheid te laten zien aan je toekomstige klanten. Geen standaard foto's van jou in een mooi café met een cappuccino. Nee, foto's gemaakt in de buitenlucht waarop echt jouw persoonlijkheid zichtbaar is. De buitenlocatie van de fotoshoot versterkt het natuurlijke karakter van de foto's.

I. Short stories

II. Long stories

Een zakelijke fotoshoot op een locatie naar keuze in de omgeving van Haarlem. Geschikt om een mooie, gevarieerde beeldbank te maken voor jouw onderneming. Na afloop kan je zelf de foto's uitkiezen, zodat je zeker weet dat je de allermooiste foto's ontvangt.

Een kortdurende fotoshoot in het centrum van Haarlem. Deze zakelijke fotoshoot is erg geschikt om een aantal nieuwe profielfoto's te laten maken of als je net begint als ondernemer.

Details

Prijs

Details

Prijs

€225,-

• 45 minuten fotografie op een buitenlocatie in de omgeving van Haarlem
• Inclusief 15 digitale foto's (upgrade naar meer foto's mogelijk, klik hier voor meer info)
• Gids met kledingtips

• Kennismaking via de mail

Inclusief licentie voor zakelijk gebruik

€135,-

• 20 minuten fotografie in het centrum van Haarlem
• Inclusief 8 digitale foto's (upgrade naar meer foto's mogelijk, klik hier voor meer info)

• Gids met kledingtips
• Kennismaking via de mail

Inclusief licentie voor zakelijk gebruik

Ik wil graag boeken

Kind Words

Manon heeft niet alleen een open, oprecht geïnteresseerde houding maar ook een oog voor details en weet wat ze doet. Het ongemak dat ik voelde zo voor de camera nam zij al gauw bij mij weg, waardoor er prachtige foto's zijn gemaakt. Dank je wel Manon!

- Henny

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur mij een bericht

Fotograaf Haarlem Heemstede Heemskerk Lisse Noord-Holland Social branding fotoshoot zakelijke fotoshoot pure foto's fotografie Haarlem Amsterdam 't Wed fotoshoot

Via mijn contactformulier kan je contact met mij opnemen om een zakelijke fotoshoot te boeken. Via de mail bespreken we uitgebreid jouw wensen. Wie ben je en wat wil je graag uitstralen? Ook bespreken we natuurlijk de locatie en datum van de fotoshoot. Als we alles hebben besproken maken we het definitief. Ik stuur je digitaal een overeenkomst en factuur van de fotoshoot toe. Samen met een gids vol met kledingtips.

1

Dag van de shoot

Manon Galama Fotograaf Elswout Kennemerduinen Haarlem Overveen Heemskerk Hillegom Velsen Zandvoort Bloemendaal Fotografie Portretfotograaf Zakelijke fotografie Social branding Familiefotograaf familiefotografie gezinsfotograaf bedrijfsfotografie loveshoot trouwfotograaf verloving cadeau aanzoek fotograferen fotoshoot photoshoot Loveshoot zwangerschapsshoot newbornfotograaf Ondernemer gezinsfoto photographer Amsterdam

Een dag voorafgaand aan de fotoshoot stuur ik je via Whatsapp een herinnering. We bekijken ook samen even het weer en meestal is dit het moment van last-minute kleding stress. Ik help je graag.

We zien elkaar op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie. Tijd voor een fijne en ontspannen fotoshoot. Wees gerust, ik help je en geef je allerlei tips. Heb vertrouwen in jezelf en in mij als fotograaf.

2

Binnen 2 weken ontvang je een mail

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto's; selecteren en bewerken. Daarna ontvang je een mail met een link naar je eigen online galerij met de foto's van de fotoshoot. Nu is het aan jou om een definitieve keuze te maken. Wees gerust, je kan altijd extra foto's bij kopen of zelfs de gehele selectie aanschaffen. Lees hier meer over de mogelijkheid tot upgrades. Zodra je een keuze hebt gemaakt, stuur ik de digitale foto's in hoge resolutie naar je toe.

3

Boek direct jouw fotoshoot