zakelijke fotoshoot Haarlem, Amsterdam, Noord-Holland. Fotograaf Haarlem. Fotoshoot Haarlem, Zandvoort. Content creatieve. Bedrijfsfotografie, loveshoot, familie fotoshoot, social branding shoot. Fotograaf Manon Galama. fotoshoot diëtist, leefstijlcoach, virtueel assistent.
Fotograaf Haarlem Manon Galama. Fotoshoot in Haarlem. Fotoshoot in de kennemerduinen, bij 't Wed, Oosterplas, Parnassia aan zee.

Upgrades

Om nog meer uit jouw fotoshoot te halen

Via de mail krijg je toegang tot de online galerij met de foto's van jouw fotoshoot. Je kan rustig de mooie selectie aan foto's bekijken.

Je kan er voor kiezen om het aantal foto's uit te zoeken wat bij de prijs van de shoot zit inbegrepen. Zodra je dit aan mij door hebt gegeven ontvang je van mij de digitale bestanden. Maar je kan er ook voor kiezen jou fotoshoot te upgraden, zodat je nog intenser en langer plezier kan hebben van de foto's. De volgende upgrades zijn mogelijk: de gehele selectie foto's aanschaffen, foto's laten afdrukken en een fotoalbum laten maken. Hieronder staan de details en prijzen van de upgrades weergegeven. Geef via de mail de keuze aan mij door.

Binnen 2 weken na de fotoshoot ontvang je een link naar een online galerij. Je kan de foto's bekijken en beslissen of je een upgrade wilt.

Upgrades

Loveshoot in Haarlem. Fotoshoot in Haarlem. Fotograaf Manon Galama Photography in Haarlem. Close to Amsterdam city.

Extra digitale foto's

Prijs varieert tussen 55 - 95 euro

Als je na het bekijken van de foto's zo enthousiast bent en eigenlijk helemaal geen keuze wilt maken, dan kan je de gehele selectie foto's aanschaffen. Ik stuur je dan alle digitale bestanden van de foto's die in jouw online galerij staan toe.

- Long stories fotoshoot: de selectie foto's bestaat uit minimaal 50 foto's. Tarief: 95 euro.

- Zakelijke short stories fotoshoot: de selectie bestaat uit minimaal 25 foto's. Tarief: 55 euro.

mail mij jouw keuze

foto's afdrukken. Fotograaf Haarlem. Foto printservice voor natuurlijke foto's.

Foto afdrukken

Prijs: 95 euro

Geef de mooiste foto's een bijzonder plekje door ze te laten afdrukken. Kies één van de volgende pakketten. Elk pakket kost 95 euro.

- 15 foto's afgedrukt op Fujifilm Digital Professional fotopapier in het formaat 10 x 15 cm.

- 4 foto's afgedrukt op Fujifilm Digital Professional fotopapier in het formaat 20 x 30 cm.

- 1 afdruk op Fujifilm Digital Professional fotopapier in het formaat 40 x 60 cm of 50 x 75 cm.

- Combinatiepakket: 10 foto's op klein formaat (10 x 15 cm) en 2 op middel formaat (20 x 30 cm).

Mail mij jouw keuze

fotoalbum fotograaf Manon Galama, printservice fotograaf Haarlem

Foto album

Prijs: 195 euro

Je foto's blijven het allermooist bewaard in een fotoalbum. Af en toe pak je hem er weer even bij en blader je er doorheen. En besef je goed wat voor waarde een fotoalbum heeft over 20 jaar. Enorm veel!

Het fotoalbum komt het beste tot zijn recht als je ook de gehele selectie foto's hebt aangeschaft. Jullie kunnen vervolgens zelf aangeven wat jullie favoriete foto's zijn en de de kleur van de cover kiezen. Ik ontwerp daarna het album en breng hem langs.

Klik hier voor de album brochure

FAQ

Krijg ik een extra factuur voor de upgrade?

Hoe lang duurt de levering?

Ja. Zodra je aan mij hebt doorgegeven welke upgrade je graag wilt hebben, ontvang je nogmaals een factuur. Voor het printen van de foto's en het laten afdrukken van het fotoalbum moet de factuur worden voldaan voordat ik het materiaal ga bestellen.

Dat verschilt per upgrade. De extra digitale foto's ontvang je direct in je mail via wetransfer. De foto afdrukken zijn meestal binnen 2 weken binnen en bezorg ik dan bij jouw thuis. De levering van het fotoalbum duurt wat langer, tussen de 2 en 4 weken.

Kan ik ook in een later stadium nog een upgrade bestellen?

Kan ik dit niet ook zelf afdrukken?

Je kan er zeker even rustig over nadenken. Maar ik hoor wel graag binnen 2 weken na levering van de foto's of je gebruik wilt maken van één van de upgrades. Hierdoor houd ik goed het overzicht.

Alles kan. Maar omdat ik als geregistreerd fotograaf toegang heb tot speciale printservices, heb ik toegang tot de allerbeste kwaliteit fotoproducten. Hierdoor weet jij zeker dat je fotoproducten ontvangt die kwalitatief enorm goed zijn en lang goed blijven. Ook weet je zeker dat de kleuren worden weergegeven zoals ze zijn, dit is bij goedkope printservices niet altijd het geval. Als je nu toch al zulke mooie en professionele foto's hebt laten maken, raad ik zeker aan om minimaal een aantal mooie afdrukken te bestellen.