STORIES
ABOUT YOU

Lieve vrouw, jij bent het waard om gezien te worden. Je unieke karakter en je unieke uiterlijk. Jij bent het waard om mooie en pure foto’s van jezelf te hebben. Een portret fotoshoot laat je op positieve wijze naar jezelf kijken en is écht een boost voor je zelfvertrouwen! Daarnaast is het een prachtige herinnering aan wie je nu bent en hoe jij momenteel in het leven staat.

Ik werk als fotograaf met natuurlijk daglicht. Dus we zullen een fotoshoot hebben op een mooie buitenlocatie in de omgeving van Haarlem. De omgeving wordt onderdeel van de foto en daardoor wordt het pure karakter van de foto versterkt.

Voordat we gaan beginnen aan de fotoshoot wil ik graag jouw verhaal horen. Wie ben jij en vooral: wat wil jij graag vertellen met de foto’s? Tijdens de shoot geef ik je vervolgens allerlei tips, zodat jij je op je gemak voelt voor de camera. Het resultaat? Pure en authentieke foto’s waarop je echt als jezelf staat.

Previous
Next
Stories About you

SHORT STORIES

€119,-

Wat krijg je?

 • 30 minuten fotografie bij ‘t Wed in de Kennemerduinen (omgeving Haarlem)
 • Een mooi selectie van minimaal 15 digitale foto’s
 • De foto’s van deze shoot zijn voor privé gebruik en mogen niet zakelijk ingezet worden.

LONG STORIES

€249,-

Wat krijg je?

 • 1 uur fotografie op een zelfgekozen buitenlocatie in de omgeving van Haarlem
 • Een mooie selectie van minimaal 35 digitale foto’s
 • De foto’s van deze shoot zijn voor privé gebruik en mogen niet zakelijk worden ingezet.
Wat kan je van mij verwachten?

Zo leuk dat je er over na zit te denken om een fotoshoot te boeken. Maar je bent vast benieuwd naar wat je van de fotoshoot en mij als fotograaf kan verwachten.

– Voorafgaand stel ik jou via de mail allerlei vragen zodat ik jou al een beetje leer kennen. Ook tijdens de shoot praat ik veel met je; ik geef je tips, gemeende complimentjes en stel je nog meer vragen. Alles om jou als jezelf op de foto te zetten.

– Laat je niet tegenhouden door angst voor de camera. Door mijn werk als fotograaf heb ik ervaring met mensen die niet heel erg op hun gemak zijn voor de camera. Geen zorgen, het komt goed! Altijd! Ook jij kan dit!

– Je ontvangt pure en authentieke foto’s. En met puur bedoel ik echt puur. Ik retoucheer foto’s niet. Ik bewerk ze uiteraard wel, maar ik zal bijvoorbeeld niet je huid helemaal egaal maken. Nee, je bent echt goed zoals je bent!

– Je hoeft geen keuzes meer te maken, je ontvangt van mij alle mooie foto’s. Dus nooit meer na afloop bij betalen voor extra foto’s.

 

Manon Galama Fotograaf Elswout Kennemerduinen Haarlem Overveen Heemskerk Hillegom Velsen Zandvoort Bloemendaal Fotografie Portretfotograaf Zakelijke fotografie Social branding Familiefotograaf familiefotografie gezinsfotograaf bedrijfsfotografie loveshoot trouwfotograaf verloving cadeau aanzoek fotograferen fotoshoot photoshoot Loveshoot zwangerschapsshoot newbornfotograaf Ondernemer gezinsfoto photographer Amsterdam
Veel gestelde vragen

Ik ontvang vaak dezelfde vragen als mensen een fotoshoot willen boeken. Daarom hier alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen?

 • Wat doen we als het slecht weer is?
  Bij slecht weer (storm, harde regen etc.) zal de fotoshoot worden verplaatst naar een nader te bepalen moment. Indien er inderdaad slecht weer wordt voorspeld, zal ik een dag voordat de fotosessie zal plaatsvinden contact met jullie opnemen. Misschien kunnen we de fotoshoot verplaatsen naar een ander tijdstip op dezelfde dag en anders toch naar een andere dag. Dit gebeurt altijd in overleg. Indien het niet vooraf is besproken is slecht weer geen reden tot teruggaaf van de gemaakte kosten voor de fotoshoot.
 • Welke kleren moet ik aan tijdens de fotoshoot?
  Je kleren zijn enorm persoonlijk en het allerbelangrijkste is dat je tijdens de fotoshoot iets aan hebt waar jij je comfortabel in voelt. Dan zal je dat ook uitstralen op de foto. Maar natuurlijk zijn er enorm veel tips qua kleding. Daarom ontvang jij van mij na het boeken van een fotoshoot een gids met kledingtips.
 • Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s ontvang?
  Je ontvangt altijd binnen 2 weken de foto’s via wetransfer. In de meeste gevallen ontvang je de foto’s al binnen een week, maar in drukke periodes kan het iets langer duren.
 • Welke maatregelen worden er genomen tijdens de fotoshoot t.a.v. het Corona virus?
  Een fotoshoot in coronatijd vraagt om speciale maatregelen. Tijdens de fotoshoot gelden alle regels die het RIVM heeft gesteld. Ik zal mij hier ten alle tijden aan houden en ik verwacht het zelfde van jou. Dus sowieso 1,5 afstand en geen handen geven bij aankomst. De andere regels en maatregelen die ik neem tijdens een fotoshoot kan je nalezen op de pagina met alle informatie over Corona.