STORIES
ABOUT YOU

Lieve vrouw, jij bent het waard om gezien te worden. Je unieke karakter en je unieke uiterlijk. Jij bent het waard om mooie en pure foto’s van jezelf te hebben. Een portret fotoshoot laat je op positieve wijze naar jezelf kijken en is écht een boost voor je zelfvertrouwen! Daarnaast is het een prachtige herinnering aan wie je nu bent en hoe jij momenteel in het leven staat.

Ik werk als fotograaf met natuurlijk daglicht. Dus we zullen een fotoshoot hebben op een mooie buitenlocatie in de omgeving van Haarlem. De omgeving wordt onderdeel van de foto en daardoor wordt het pure karakter van de foto versterkt.

Voordat we gaan beginnen aan de fotoshoot wil ik graag jouw verhaal horen. Wie ben jij en vooral: wat wil jij graag vertellen met de foto’s? Tijdens de shoot geef ik je vervolgens allerlei tips, zodat jij je op je gemak voelt voor de camera. Het resultaat? Pure en authentieke foto’s waarop je echt als jezelf staat.

Previous
Next
je hebt de keuze uit 2 pakketten
Manon Galama Fotograaf Haarlem Overveen Heemskerk Hillegom Velsen Zandvoort Bloemendaal Fotografie Portretfotograaf Zakelijke fotografie Social branding Familiefotograaf familiefotografie gezinsfotograaf bedrijfsfotografie loveshoot trouwfotograaf verloving cadeau aanzoek fotograferen fotoshoot photoshoot Loveshoot zwangerschapsshoot newbornfotograaf Ondernemer gezinsfoto freelance fotograaf photographer Amsterdam

Short Stories

€ 135,-

Wat krijg je?

  • 20 minuten fotografie in het Centrum van Haarlem
  • Kennismaking via vragenlijst via de mail
  • 8 unieke digitale en bewerkte foto’s
  • Digitale stijlgids met kledingtips
Fotograaf Haarlem Heemstede Heemskerk Lisse Noord-Holland Social branding fotoshoot zakelijke fotoshoot pure foto's fotografie Haarlem Amsterdam 't Wed fotoshoot

Long Stories

€ 225,-

Wat krijg je?

  • 45 minuten fotografie op een één locatie naar keuze in de omgeving van Haarlem
  • Kennismaking via vragenlijst via de mail
  • 15 unieke digitale en bewerkte foto’s
  • Digitale stijlgids met kledingtips
Wat kan je van mij verwachten?

Zo leuk dat je er over na zit te denken om een fotoshoot te boeken. Ik weet maar al te goed dat het best spannend kan zijn. Dus je bent vast benieuwd naar wat je van de fotoshoot en mij als fotograaf kan verwachten.

– Voorafgaand stel ik jou via de mail allerlei vragen zodat ik jou al een beetje leer kennen. Ook tijdens de shoot praat ik veel met je; ik geef je tips, gemeende complimentjes en stel je nog meer vragen. Alles om jou als jezelf op de foto te zetten.

– Laat je niet tegenhouden door angst voor de camera. Door mijn werk als fotograaf heb ik ervaring met mensen die niet heel erg op hun gemak zijn voor de camera. Geen zorgen, het komt goed! Altijd! Ook jij kan dit!

– Je ontvangt pure en authentieke foto’s. En met puur bedoel ik echt puur. Ik retoucheer foto’s niet. Ik bewerk ze uiteraard wel, maar ik zal bijvoorbeeld niet je huid helemaal egaal maken. Nee, je bent echt goed zoals je bent!

– Na afloop van de fotoshoot kan je de mooiste foto’s uitzoeken uit een online galerij. Ook kan je na afloop nog extra foto’s bijkopen.