Persoonlijk portret

Een fotoshoot puur voor jezelf. Niet omdat je het nodig hebt, maar omdat je het verdient.

Tijdens een persoonlijke portretshoot leg ik jou op een authentieke, pure en kwetsbare manier vast. Jij mag gezien worden zoals je bent. Een fotoshoot die jou kan helpen jezelf helemaal te accepteren zoals je bent en te vieren waar jij nu staat.

Jij bent het waard om gezien te worden

Voordat we gaan beginnen aan de fotoshoot wil ik graag jouw verhaal horen. Wie ben jij en vooral; wat wil je graag vertellen met de foto's? Misschien wil je een bepaalde periode afsluiten of juist een bepaalde periode vieren (zwangerschap). Tijdens de fotoshoot praten we gezellig, dit helpt ook om de échte jij naar boven te halen.

Op een mooie buitenlocatie in de omgeving van Haarlem hebben we een ontspannen shoot. En ja, het kan even spannend voelen. Dat mag. Maar wees gerust. Jij kan dit en ik help je. Als fotograaf heb ik ervaring met het op gemak stellen van mensen. Ik weet zeker dat ook jij dit kan.

Jezelf zien door de ogen van iemand anders. Door de ogen van een professionele fotograaf. Het werkt echt als een boost voor je zelfvertrouwen en het kan helpen om jezelf nog meer te accepteren zoals je bent. Daarnaast is het een prachtige herinnering aan wie je nu bent en hoe jij momenteel in het leven staat.

Deze fotoshoot is geschikt voor alle vrouwen. Je hoeft geen ondernemer te zijn of model of graag in de spotlights te staan. Iedereen mag een fotoshoot doen. En ik zou zelfs zeggen dat het enorm goed is om het te doen. Een fotoshoot is meer dan het resultaat, het is een ervaring.

Persoonlijke

portretshoot

Prijs: 225 euro

Een fotoshoot om jezelf te vieren, jezelf uit te dagen en jezelf te omarmen. Jij staat centraal tijdens deze persoonlijke portretshoot. Durf de stap te zetten om samen met mij pure en authentieke foto's te maken. Foto's waar je trots op bent.

inclusief 15 digitale foto's

45 minuten fotografie

Er zitten 15 digitale foto's bij de prijs inbegrepen. Upgrades zijn mogelijk.

Op een buitenlocatie in de omgeving van Haarlem. Locatie is in overleg.

Inclusief kledingtips

Intake via de mail

Na het boeken ontvangen je een gids vol met kledingtips.

Via de mail bespreken we jouw wensen en verwachtingen.

Boek nu

Kind Words

Een sessie bij Manon is veel meer dan alleen een shoot. Het is een perfecte manier om een onderwerp dat vertelt mag worden, uit te diepen en visueel te maken. Ik heb de shoot niet als een shoot ervaren, maar als een middag waarin ik weer een stap verder ben gekomen in mijn eigen proces. Manon neemt de tijd om te luisteren, stelt je op je gemak waardoor de juiste natuurlijke houdingen vanzelf komen, zonder hier veel over na te denken.

Zoals gezegd was de sessie zelf al heel inspirerend, het was ook nog eens een cadeau om de foto’s uiteindelijk te ontvangen.
Het resultaat is prachtig en iedereen die mij goed kent ziet dat dit écht is wie ik ben. Dat vind ik heel bijzonder, dat Manon in zo’n korte tijd de puurheid en authenticiteit weet te vinden en vastlegt. Manon is echt een talent!

- Ruda

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur mij een bericht

fashion photographer Amsterdam, magazine photographer, fotograaf Haarlem fashion beauty model Manon Galama fotograaf

Via mijn contactformulier kan je contact met mij opnemen om een fotoshoot te boeken. Via de mail bespreken we uitgebreid jouw wensen en leggen we een datum en locatie vast. Als we alles hebben besproken maken we het definitief. Ik stuur jou digitaal een overeenkomst en factuur van de fotoshoot toe. Samen met een gids vol met kledingtips.

1

Dag van de shoot

Manon Galama Fotograaf Elswout Kennemerduinen Haarlem Overveen Heemskerk Hillegom Velsen Zandvoort Bloemendaal Fotografie Portretfotograaf Zakelijke fotografie Social branding Familiefotograaf familiefotografie gezinsfotograaf bedrijfsfotografie loveshoot trouwfotograaf verloving cadeau aanzoek fotograferen fotoshoot photoshoot Loveshoot zwangerschapsshoot newbornfotograaf Ondernemer gezinsfoto photographer Amsterdam

Een dag voorafgaand aan de fotoshoot stuur ik jou via Whatsapp een herinnering. We bekijken ook samen even het weer. Als het weer goed lijkt is gaan we de volgende dag shooten.

We zien elkaar op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie. Tijd voor een fijne en ontspannen fotoshoot. Probeer te ontspannen en besef je goed dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben bij je voor tips en ondersteuning.

2

Binnen 2 weken ontvang je een mail

Manon Galama Fotograaf Haarlem Overveen Heemskerk Hillegom Velsen Zandvoort Bloemendaal Fotografie Portretfotograaf Zakelijke fotografie Social branding Familiefotograaf familiefotografie gezinsfotograaf bedrijfsfotografie loveshoot trouwfotograaf verloving cadeau aanzoek fotograferen fotoshoot photoshoot Loveshoot zwangerschapsshoot newbornfotograaf Ondernemer gezinsfoto freelance fotograaf photographer Amsterdam

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto's; selecteren en bewerken. Daarna ontvang je een mail met een link naar jouw eigen online galerij. Je kunnen nu rustig alle foto's bekijken en kijken of je er gewoon 15 wilt uitzoeken of dat je eigenlijk toch liever alle foto's wilt ontvangen of misschien wel foto's wilt laten afdrukken bij mij op hoogwaardige kwaliteit. Ook kunnen jullie er voor kiezen om een fotoalbum aan te schaffen. Alle informatie over de upgrades en de prijzen kan je hier lezen.

3

Boek direct jouw fotoshoot