Manon Galama professioneel Fotograaf Haarlem social branding fotoshoot, loveshoot, cadeau

Ik ben Manon Galama, 30 jaar, portretfotograaf en woonachtig in het Haarlem.

Als portretfotograaf kan ik jou helpen aan die pure, authentieke en ontspannen foto’s. Samen hebben we een ontspannen fotoshoot op een mooie buitenlocatie in de omgeving van Haarlem. Het resultaat zijn foto’s met een verhaal. En ik weet als geen ander dat op de foto gaan best spannend kan zijn. En ongemakkelijk. Maar wees gerust; jij kan dit ook! Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Ik ben bij je en ik geef je allerlei tips zodat jij volledig als jezelf op de foto kan.

Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met fotografie. De wereld vastleggen zoals ik hem zag. Die enorme passie voor fotografie is in 2018 uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf. Een stap die mij al zoveel heeft gebracht en enorm veel heeft geleerd. Fotograferen maakt mij gelukkig, het ontmoeten van mensen geeft me energie en het creatieve proces geeft mij een gevoel van vrijheid.

Jij bent uniek.
En goed zoals je bent.

Een fotoshoot begint bij mij met duidelijke communicatie vooraf. Ik ontvang van jou graag meer informatie over jouw wensen qua foto’s en jij ontvangt van mij allerlei kledingtips zodat je goed voorbereid aan de shoot verschijnt. Kenmerkend voor de shoot zelf is dat het vooral ontspannen is en dat je mag bewegen. Je hoeft dus niet de hele shoot in een perfecte pose te staan. Ik geef je veel tips en aanwijzingen tijdens het fotograferen. Maar ook stel ik vragen en geef ik opdrachten; alles om die mooie twinkeling in je ogen te zien.

Mijn fotografiestijl kan ik het best omschrijven als puur en authentiek met heldere kleuren. Ik retoucheer foto’s niet, omdat ik van mening ben dat jij als jezelf prachtig bent. Inclusief die leuke lachrimpel en die unieke moedervlek. In een wereld waarin niks meer lijkt wat het is, wil ik als fotograaf een verschil maken. Laten zien hoe wij mensen er écht uit zien. Want wij zijn toch op ons mooist als wij puur onszelf zijn? Dat mag gezien worden vind ik.

Ik help jou met veel liefde aan die prachtige en unieke foto’s. Of het nu gaat om een persoonlijke portretshoot, loveshoot, zakelijke fotoshoot of misschien wel het vastleggen van een bijzondere gebeurtenis (aanzoek, trouwen, zwangerschap), ik zal met veel liefde ervoor zorgen dat jij de foto’s ontvangt die je zo graag wilt.