Pure en natuurlijke portretfotografie op een mooie buitenlocatie

Zakelijke fotoshoot, loveshoot, familieshoot en persoonlijke portretshoot

Hi, ik ben Manon

Ik ben 30 jaar, portretfotograaf en woonachtig in het mooie Haarlem samen met mijn lieve vriend Mateusz. Ik ben geen echte mug. Ik krijg die vraag enorm vaak van klanten of ik hier ben opgegroeid. Nee dus. Ik kom oorspronkelijk uit Friesland, maar woon nu wel met veel plezier al 5 jaar in Haarlem.

Ik ben een dromer, creatieveling, zit altijd vol met ideeën en ben een écht buitenmens. Niet geheel verrassend dat ik dus altijd buiten fotografeer. Het is de plek waar ik ontspan, ideeën krijg en mij simpelweg gelukkig voel. Elke dag ga ik even naar buiten. Een simpele wandeling door het centrum van Haarlem of de Kennemerduinen of ik fiets even lekker naar het strand.

Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met fotografie. De wereld vastleggen zoals ik hem zag; vol bijzondere plekken en gevuld met unieke mensen. Alle vakanties met mijn familie en vriendinnen ging de camera mee. Maar ook thuis fotografeerde ik veel. Mijn vriendinnen stonden regelmatig voor mijn lens. Die enorme liefde voor fotografie is in 2018 uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf. Een stap die moed vergde na het afronden van twee academische studies. Maar ik voelde dat ik niet anders kon. Mijn liefde voor fotografie was té groot geworden om er niks mee te doen. Inmiddels noem ik mij al 3 jaar écht fotograaf en heb ik al honderden mensen voor mijn lens gehad. Fotograferen maakt mij gelukkig, het ontmoeten van mensen geeft mij energie en het creatieve proces geeft mij een gevoel van vrijheid. Dit is wat ik het allerliefste doe.

Mijn fotografiestijl kan ik het best omschrijven als natuurlijk en authentiek. Ik retoucheer foto's niet, omdat ik van mening ben dat jij als jezelf prachtig bent. Inclusief die leuke lachrimpels en die unieke moedervlek en sproetjes. In een wereld waarin niks meer lijkt wat het is, wil ik als fotograaf een verschil maken. Ik wil pure en echte foto's maken die laten zien hoe wij mensen er écht uit zien. Een missie die voorkomt uit een periode tijdens mijn studententijd waarin ik erg onzeker was. Onzeker over mijn lichaam en mijn hele voorkomen.

Nu ik als fotograaf zelf kan kiezen wat voor beelden ik de wereld in stuur, wil ik dat elk van deze beelden pure en authentieke foto's zijn. Foto's die realistisch en echt zijn. Want jij bent uniek en prachtig zoals je bent. Dat mag gezien worden!

My Philosophy

Een betere wereld begint bij jezelf

zakelijke fotoshoot Haarlem, Amsterdam, Noord-Holland. Fotograaf Haarlem. Fotoshoot Haarlem, Zandvoort. Content creatieve. Bedrijfsfotografie, loveshoot, familie fotoshoot, social branding shoot. Fotograaf Manon Galama. fotoshoot diëtist, leefstijlcoach, virtueel assistent.

Voel je welkom

Ik ben er voor iedereen die net als ik dol is op echtheid. Die kan genieten van de kleine dingen in het leven en bovenal dol is op de buitenlucht.

Heb je twijfels of ik bij jou pas als fotograaf? Stuur mij altijd geheel vrijblijvend een bericht. Dan maken we kennis. Weet dat jij echt welkom bent zoals je bent, inclusief eventuele onzekerheden. Die mag je meenemen, samen met de rest van jouw unieke persoonlijkheid. Zien wij elkaar binnenkort?

Boek nu