LoveSHoot

Tastbare herinneringen maken, dat is zo enorm waardevol. We vergeten soms hoe enorm waardevol ons dagelijks leven is. Hoe waardevol de liefde is. En wat is er nou mooier dan de band tussen jullie vast te leggen met een fotoshoot?

Ik werk als fotograaf graag op een ongedwongen manier, waarbij ik sturing geef, maar waarbij ook veel ruimte is voor die spontane foto’s. Het resultaat? Een mooie combinatie van meer formele foto’s van jullie als koppel & meer spontane foto’s.

Een loveshoot zal buiten plaatsvinden op een locatie in de omgeving van Haarlem. Het voordeel van fotoshoot op een buitenlocatie is dat we de volledige vrijheid hebben om lekker te bewegen en om naar verschillende mooie plekjes te lopen en daar te fotograferen. Mijn favoriete locaties als fotograaf? Het mooie oude centrum van Haarlem, het strand en de Kennemerduinen. Zie ik je daar?

Previous
Next
je hebt de keuze uit 2 pakketten
Manon Galama Fotograaf Haarlem Overveen Heemskerk Hillegom Velsen Zandvoort Bloemendaal Fotografie Portretfotograaf Zakelijke fotografie Social branding Familiefotograaf familiefotografie gezinsfotograaf bedrijfsfotografie loveshoot trouwfotograaf verloving cadeau aanzoek fotograferen fotoshoot photoshoot Loveshoot zwangerschapsshoot newbornfotograaf Ondernemer gezinsfoto freelance fotograaf photographer Amsterdam

Short Stories

€ 135,-

Wat krijg je?

  • 20 minuten fotografie in het Centrum van Haarlem
  • Kennismaking via vragenlijst via de mail
  • 8 unieke digitale en bewerkte foto’s
  • Digitale stijlgids met kledingtips
Zakelijke fotoshoot Haarlem Manon Galama Fotograaf Elswout Kennemerduinen Haarlem Overveen Heemskerk Hillegom Velsen Zandvoort Bloemendaal Fotografie Portretfotograaf Zakelijke fotografie Social branding Familiefotograaf familiefotografie gezinsfotograaf bedrijfsfotografie loveshoot trouwfotograaf verloving cadeau aanzoek fotograferen fotoshoot photoshoot Loveshoot zwangerschapsshoot newbornfotograaf Ondernemer gezinsfoto photographer Amsterdam

Long Stories

€ 225,-

Wat krijg je?

  • 45 minuten fotografie op een één locatie naar keuze in de omgeving van Haarlem
  • Kennismaking via vragenlijst via de mail
  • 15 unieke digitale en bewerkte foto’s
  • Digitale stijlgids met kledingtips
Wat kan je van mij verwachten?

Een fotoshoot boeken bij een fotograaf kan best even spannend zijn. Maar geloof mij, het komt goed! Ik ben gewend om (ook) met mensen te werken die eerst een beetje cameraschuw zijn. En ja, ook die ontdooien. Maar wat kan je nou verwachten van mij als fotograaf als je bij mij een fotoshoot boekt?

– Je ontvangt pure en authentieke foto’s. En met puur bedoel ik echt puur. Ik retoucheer foto’s niet. Ik bewerk ze uiteraard wel, maar ik zal bijvoorbeeld niet je huid helemaal egaal maken. Nee, je bent echt goed zoals je bent!

– Na afloop van de fotoshoot kan je de foto’s zelf uitzoeken in een online galerij. Ook kan je altijd extra foto’s bijkopen.

– De fotoshoot zal enorm gezellig zijn. Ik krijg vaak achteraf te horen “jeetje, ik had niet gedacht dat dit zo gezellig zou zijn!”. Ook niet zo gek als je bedenkt dat je samen bent de persoon die je zo lief hebt.