Loveshoot

Laat je niet afschrikken door een fotoshoot, of erger nog de naam 'loveshoot'!

Ik houd vooral van een ontspannen en gezellige fotoshoot. Maar dan wel eentje waarbij ik jullie bijzondere band en de liefde tussen jullie vast leg op beeld. Het resultaat; foto's met enorm veel waarde! Nu, maar ook voor later.

Die momentjes samen zijn zo waardevol.

En laat je vooral niet afschrikken door de termen fotoshoot of loveshoot. Ik werk als fotograaf graag op een ongedwongen manier, waarbij ik sturing geef, maar waarbij vooral ook veel ruimte is voor spontaniteit en gezelligheid. En dat alles op een fijne plek in de buitenlucht in de omgeving van Haarlem. Het knusse centrum van Haarlem, de altijd mooie duinen of misschien wel het strand. It's up to you!

Honderden selfies hebben we op onze telefoon staan. Jij toch ook? Van die leuke samen met je partner met gekke gezichten, tijdens die fijne vakantie of toen jullie even samen door de stad liepen.

Maar we maken nog maar zelden tijdloze foto's die echt goed jullie liefde vastlegt. Want ja? Wanneer doe je nou zo iets?!

Nou tijdens een ontspannen fotoshoot bij mij.

Loveshoot

Prijs: 225 euro

Een ontspannen en gezellige fotoshoot in de omgeving van Haarlem. Samen gaan we op zoek naar een passende locatie voor jullie wensen; het mooie centrum van Haarlem, de duinen of misschien wel het strand.

Na afloop ontvang je tijdloze en natuurlijke foto's die perfect jullie liefde voor elkaar weergeven.

Inclusief 15 digitale foto's

45 minuten fotografie

Er zitten 15 digitale foto's bij de prijs inbegrepen. Upgrades mogelijk.

Op een buitenlocatie in de omgeving van Haarlem. Locatie in overleg.

Inclusief kledingtips

Intake via de mail

Na het boeken ontvangen jullie een gids vol met kledingtips.

Via de mail bespreken we jullie wensen.

Boek nu

Kind Words

Wat is Manon een fijne fotograaf, mijn vriend en ik hebben bij haar een fotoshoot gedaan voor mijn verjaardag en het is nog mooier geworden dan ik had gedacht! Ze weet precies wat ze doet en geeft leuke idee├źn om op de foto te zetten.
Wij voelde ons voor 100% op ons gemak.

- Lilian & Patrick

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur mij een bericht

Portretfotograaf Haarlem Fotoshoot haarlem loveshoot Zandvoort Photographer Photoshoot Lenzen beginnend fotograaf tips

Via mijn contactformulier kan je contact met mij opnemen om een fotoshoot te boeken. Via de mail bespreken we uitgebreid jullie wensen en leggen we een datum en locatie vast.

Als we alles hebben besproken maken we het definitief. Ik stuur jullie digitaal een overeenkomst en factuur van de fotoshoot toe. Samen met een gids vol met kledingtips.

1

Dag van de shoot

Loveshoot 't Wed in Overveen. Fotoshoot in Haarlem. Fotograaf Manon Galama Photography in Haarlem. Close to Amsterdam city.

Een dag voorafgaand aan de fotoshoot stuur ik jullie via Whatsapp een herinnering. We bekijken samen even het weer en jullie kunnen nog jullie lastminute vragen stellen.

De volgende dag zien elkaar op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie. Tijd voor een fijne en ontspannen fotoshoot. Ik vraag niks bijzonders van jullie. Ik doen namelijk het werk en geef jullie tips en adviezen over hoe jullie kunnen staan, lopen en zitten.

2

Binnen 2 weken ontvangen jullie een mail

Manon Galama Fotograaf Haarlem Overveen Heemskerk Hillegom Velsen Zandvoort Bloemendaal Fotografie Portretfotograaf Zakelijke fotografie Social branding Familiefotograaf familiefotografie gezinsfotograaf bedrijfsfotografie loveshoot trouwfotograaf verloving cadeau aanzoek fotograferen fotoshoot photoshoot Loveshoot zwangerschapsshoot newbornfotograaf Ondernemer gezinsfoto freelance fotograaf photographer Amsterdam

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto's; selecteren en bewerken. Daarna ontvangen jullie een mail met een link naar jullie eigen online galerij. Jullie kunnen nu rustig alle foto's bekijken en kijken of jullie er gewoon 15 willen uitzoeken of dat jullie eigenlijk toch liever alle foto's willen ontvangen of misschien wel foto's willen laten afdrukken bij mij op hoogwaardige kwaliteit. Ook kunnen jullie er voor kiezen om een fotoalbum aan te schaffen. Alle informatie over de upgrades en de prijzen kan je hier lezen.

3

Boek de fotoshoot