Love Stories

Tastbare herinneringen maken, dat is zo enorm waardevol. We vergeten soms hoe enorm waardevol ons dagelijks leven is. Hoe waardevol de liefde is. En wat is er nou mooier dan de band tussen jullie vast te leggen met een fotoshoot.

Ik werk als fotograaf graag op een ongedwongen manier, waarbij ik sturing geef, maar waarbij ook veel ruimte is voor die spontane foto’s. Het resultaat? Een mooie combinatie van meer formele foto’s van jullie als koppel & meer spontane foto’s.

Een loveshoot zal buiten plaatsvinden op een locatie in de omgeving van Haarlem. Het voordeel van fotoshoot op een buitenlocatie is dat we de volledige vrijheid hebben om lekker te bewegen en om naar verschillende mooie plekjes te lopen en daar te fotograferen. Mijn favoriete locaties als fotograaf? Het mooie oude centrum van Haarlem, het strand en de Kennemerduinen. Zie ik je daar?

Previous
Next
LOVE Stories

SHORT STORIES

€119,-

Wat krijg je?

 • 30 minuten fotografie bij ‘t Wed in de Kennemerduinen (omgeving Haarlem)
 • Een mooi selectie van minimaal 15 digitale foto’s
 • Beschikbaar voor 2 personen. Wil je graag met een klein gezin komen, stuur me dan een berichtje voor de mogelijkheden.

LONG STORIES

€249,-

Wat krijg je?

 • 1 uur fotografie op een zelfgekozen buitenlocatie in de omgeving van Haarlem
 • Een mooie selectie van minimaal 35 digitale foto’s
 • Beschikbaar voor 2 personen. Wil je graag met een klein gezin komen, stuur me dan een berichtje voor de mogelijkheden.
Wat kan je van mij verwachten?
Manon Galama Fotograaf Elswout Kennemerduinen Haarlem Overveen Heemskerk Hillegom Velsen Zandvoort Bloemendaal Fotografie Portretfotograaf Zakelijke fotografie Social branding Familiefotograaf familiefotografie gezinsfotograaf bedrijfsfotografie loveshoot trouwfotograaf verloving cadeau aanzoek fotograferen fotoshoot photoshoot Loveshoot zwangerschapsshoot newbornfotograaf Ondernemer gezinsfoto photographer Amsterdam

Een fotoshoot boeken bij een fotograaf kan best even spannend zijn. Maar geloof mij, het komt goed! Ik ben gewend om (ook) met mensen te werken die eerst een beetje cameraschuw zijn. En ja, ook die ontdooien. Maar wat kan je nou verwachten van mij als fotograaf als je bij mij een fotoshoot boekt?

– Je ontvangt pure en authentieke foto’s. En met puur bedoel ik echt puur. Ik retoucheer foto’s niet. Ik bewerk ze uiteraard wel, maar ik zal bijvoorbeeld niet je huid helemaal egaal maken. Nee, je bent echt goed zoals je bent!

– Je hoeft geen keuzes meer te maken, je ontvangt van mij alle mooie foto’s. Dus nooit meer na afloop bij betalen voor extra foto’s.

– De fotoshoot zal enorm gezellig zijn. Ik krijg vaak achteraf te horen “jeetje, ik had niet gedacht dat dit zo gezellig zou zijn!”. Ook niet zo gek als je bedenkt dat je samen bent de persoon die je zo lief hebt.

 

Veel gestelde vragen

Ik ontvang vaak dezelfde vragen als mensen een fotoshoot willen boeken. Daarom hier alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen?

 • Wat doen we als het slecht weer is?
  Bij slecht weer (storm, harde regen etc.) zal de fotoshoot worden verplaatst naar een nader te bepalen moment. Indien er inderdaad slecht weer wordt voorspeld, zal ik een dag voordat de fotosessie zal plaatsvinden contact met jullie opnemen. Misschien kunnen we de fotoshoot verplaatsen naar een ander tijdstip op dezelfde dag en anders toch naar een andere dag. Dit gebeurt altijd in overleg. Indien het niet vooraf is besproken is slecht weer geen reden tot teruggaaf van de gemaakte kosten voor de fotoshoot.
 • Welke kleren moet ik aan tijdens de fotoshoot?
  Je kleren zijn enorm persoonlijk en het allerbelangrijkste is dat je tijdens de fotoshoot iets aan hebt waar jij je comfortabel in voelt. Dan zal je dat ook uitstralen op de foto. Maar daarnaast heb ik als fotograaf natuurlijk nog allemaal tips wat betreft printjes en kleuren. Als jullie een fotoshoot boeken, ontvang je van mij een gids vol met kledingtips. Zodat jullie goed voorbereid bij de fotoshoot kunnen verschijnen.
 • Hoe lang duurt het voordat we de foto’s ontvangen?
  Jullie ontvangen altijd binnen 2 weken de link naar de online galerij. Uit deze galerij kunnen jullie zelf je favoriete foto’s uitkiezen. In de meeste gevallen ontvang je de link al binnen een week, maar in drukke periodes kan het iets langer duren.
 • Welke maatregelen worden er genomen tijdens de fotoshoot t.a.v. het Corona virus?
  Tijdens de fotoshoot gelden alle regels die de Rijksoverheid heeft gesteld. Ik zal mij hier ten alle tijden aan houden en ik verwacht het zelfde van jou. Dus sowieso 1,5 afstand en geen handen geven bij aankomst. De andere regels en maatregelen die ik neem tijdens een fotoshoot kan je nalezen op de pagina met alle informatie over Corona.