Pure en natuurlijke portretfotografie voor ondernemers, koppels en families

Een ontspannen en gezellige fotoshoot in de omgeving van Haarlem. Een fotoshoot in de buitenlucht waarbij de mooie en unieke persoonlijkheid van jou centraal staat. Foto’s zonder opsmuk. Pure en échte foto’s van jou! Elke fotoshoot kan je na afloop van de shoot upgraden met meer foto’s, prints of een mooi fotoalbum. En ik raad het zeker aan om die waardevolle foto’s ook te laten afdrukken. Dan zijn ze nog waardevoller.

Ik ben er voor iedereen die net als mij dol is op de natuur en die graag foto’s willen ontvangen die écht zijn.

Fotograaf Haarlem Heemstede Heemskerk Lisse Noord-Holland Social branding fotoshoot zakelijke fotoshoot pure foto's fotografie Haarlem Amsterdam 't Wed fotoshoot

Zakelijke fotoshoot

De fotoshoot voor ondernemers die écht zichtbaar willen zijn als zichzelf. Zonder opsmuk, maar puur zoals je bent. Een fotoshoot waarin jouw unieke persoonlijkheid centraal staat. Het resultaat? Pure en authentieke foto's die je met trots deelt op je website en sociale en tevens kan inzetten voor drukwerk.

Pakketten:

Short stories - 135 euro

Long stories - 225 euro

Upgrades:

Hele selectie foto's -

55 - 95 euro

lees meer

Fotograaf Manon Galama Instagram website fotoshoot in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Amsterdam, Zaanstad, loveshoot, familie fotoshoot Haarlem

Loveshoot

Een fotoshoot om die bijzondere en unieke band tussen jullie vast te leggen. Foto's die nu enorm leuk zijn om te hebben, maar over een aantal jaar nog waardevoller zijn. Laat je niet afschrikken door de term 'loveshoot'. Het is ontspannen, gezellig en helemaal niet eng! Zie ik jullie binnenkort?

Pakket:

Long stories - 225 euro

Upgrades:

Hele selectie foto's - 95 euro

foto afdrukken - 95 euro

foto-Album - vanaf 195 euro

lees meer

Familie fotoshoot

Een ongedwongen en ontspannen familieshoot in de natuur! Ik leg als fotograaf graag vast wat er gebeurd. Die kleine en bijzondere momentjes tussendoor, die knuffel of gewoon het hand in hand lopen.

Neem de stap om nu een fotoshoot te boeken, zodat je over 2 jaar nog meer plezier kan hebben van de foto's. Met de tijd worden familiefoto's alleen maar meer waard en elk jaar worden ze waardevoller. Mag ik met jullie mee een wandeling maken?

Pakket:

Long stories - 225 euro

upgrades:

Hele selectie foto's - 95 euro

Foto afdrukken - 95 euro

Foto Album - 195 euro

lees meer

fashion photographer Amsterdam, magazine photographer, fotograaf Haarlem fashion beauty model Manon Galama fotograaf

Persoonlijke portretshoot

Een persoonlijke portretshoot om jezelf een cadeau te geven. Jezelf laten vastleggen zoals je nu bent. Een fotoshoot kan enorm waardevol zijn om een bepaalde periode af te sluiten, een bepaalde gebeurtenis te vieren of juist je zelfvertrouwen een boost te geven. Een persoonlijke portretshoot is meer dan de foto's. Het is een unieke ervaring!

Pakket:

long stories - 225 euro

upgrades:

Hele selectie foto's - 95 euro

Foto afdrukken - 95 euro

Foto Album - 195 euro

lees meer

Contact

Stuur mij een bericht om een fotoshoot te boeken of als je vragen hebt over een fotoshoot.