Instagram Manon Galama fotograaf in Haarlem en omgeving

FAQ

De meest gestelde vragen over de fotoshoots

FAQ

Dat is helemaal afhankelijk van mijn agenda. In de zomermaanden zit ik sneller vol en raad ik je aan minimaal 1 maand van te voren te boeken. Gedurende de rest van het jaar lukt het vaak om een fotoshoot binnen 2-3 weken in te plannen. Heb je een lastminute vraag; mail me altijd even. Ik kan kijken wat ik voor je kan doen.

Hoe lang van te voren moet ik boeken?

Als het regent of enorm stormt kan de fotoshoot niet doorgaan. Een dag van te voren hebben we altijd even contact via WhatsApp. We bekijken dan ook even het weer en ik geef je een update of het door kan gaan zoals gepland of dat we de volgende ochtend tot nog even moeten afwachten.

Indien de shoot verplaatst moet worden zoeken we naar een nieuwe datum. Slecht weer kan echter nooit een reden zijn voor restitutie indien hier geen uitzonderlijke reden voor is.

Wat gebeurt er als het regent tijdens de fotoshoot?

Tijdens elke fotoshoot geldt nog steeds; we houden minimaal 1,5 afstand en de shoot wordt verplaatst indien ik als fotograaf of jij als klant (of partner, kinderen) klachten heeft die overeenkomen met een Corona besmetting. Voor de rest kunnen fotoshoots in de buitenlucht gewoon doorgaan.

Zijn er extra Covid-19 maatregelen van kracht?

Wat moet ik aan tijdens de fotoshoot?

Trek iets aan waar jij je prachtig in voelt en wat ook comfortabel zit. Je moet je er echt lekker in voelen. Dus die te strakke broek kan je beter thuislaten!

Kleding met kleine patroontjes (blokjes, stipjes, streepjes) moet je vermijden. Dit zorgt namelijk voor vertekening op beeld. Meer kledingtips kan je vinden in mijn gids met kledingtips die ik jou toestuur als je de fotoshoot hebt geboekt.

Wanneer kies ik een eventuele upgrade?

Dit doe je nadat je de foto's hebt gezien in de online galerij. Deze galerij bevat de selectie met de mooiste foto's. Je kan nu rustig de foto's bekijken en je keuze maken. Kies je gewoon het standaard aantal foto's wat zit inbegrepen bij de prijs of kies je voor een mooie upgrade om nog langer en intenser te genieten van de foto's.

Bekijk hier de upgrades