Familie fotoshoot

Foto's samen met je familie zijn goud waard. Helaas maken we ze allemaal te weinig en voor je het weet is iedereen weer een jaar ouder.

Bij mij ontvang je natuurlijk en ontspannen foto's. Ik werk graag op een ongedwongen manier waarbij we een ontspannen en gezellige fotoshoot hebben op een mooie buitenlocatie.

Echte familiefotografie. Geen gemaakt gelach, maar echte momenten.

Professionele foto's samen met je gezin zijn echt goud waard. Nu al. Maar over 5 jaar kijk je terug naar de foto's en besef je pas echt hoe blij je bent dat je 5 jaar geleden die foto's hebt gemaakt. En het fijne is; na afloop van de fotoshoot kan jij zelf nog bepalen of je de fotoshoot wil upgraden met meer foto's, foto afdrukken of misschien wel een fotoalbum. Zodat die foto's nog waardevoller worden.

Mag ik met jullie mee de natuur in? De Kennemerduinen, Elswout of misschien wel het strand. Tijdens familieshoots werk ik als fotograaf graag op een natuurlijke en ontspannen manier. Ik kom jullie niet vertellen wie of hoe jullie moeten zijn. Het enige dat jullie moeten doen is opdagen en genieten van de natuur en elkaar. Ik geef jullie kleine opdrachten, zodat we ontspannen foto's krijgen van jullie als gezin/familie.

familiefotograaf haarlem, documentaire fotografie haarlem, familie fotoshoot Haarlem en amsterdam, familieshoot zandvoort, fotograaf Manon Galama, fotoshoot elswout

Familieshoot

Prijs: 225 euro

Inclusief 15 digitale foto's

45 minuten fotografie

Een ontspannen en ongedwongen fotoshoot samen met je gezin. Perfect voor als jullie net als mij zo dol zijn op de natuur en op pure en echte foto's.

Bovenstaande tarief is geldig voor families t/m 6 personen. Voor grotere groepen stel ik een prijsopgaaf op.

Er zitten 15 digitale foto's bij de prijs inbegrepen. Upgrades mogelijk.

Op een buitenlocatie in de omgeving van Haarlem. Locatie is in overleg.

Inclusief kledingtips

Intake via de mail

Na het boeken ontvangen jullie een gids vol met kledingtips.

Via de mail bespreken we jullie wensen en verwachtingen.

Boek nu

Kind Words

I chose Manon based on her website and instagram, her pictures have consistent quality and feeling. She is as well very sweet person, and delivers what promises - our kids felt very chill around her and the family photo shoot looks great!

- Jana

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur mij een bericht

Manon Galama Fotograaf Haarlem Overveen Heemskerk Hillegom Velsen Zandvoort Bloemendaal Fotografie Portretfotograaf Zakelijke fotografie Social branding Familiefotograaf familiefotografie gezinsfotograaf bedrijfsfotografie loveshoot trouwfotograaf verloving cadeau aanzoek fotograferen fotoshoot photoshoot Loveshoot zwangerschapsshoot newbornfotograaf Ondernemer gezinsfoto photographer Amsterdam

Via mijn contactformulier kan je contact met mij opnemen om een familie fotoshoot te boeken. Via de mail bespreken we uitgebreid jullie wensen en leggen we een datum en locatie vast.

Als we alles hebben besproken maken we het definitief. Ik stuur jullie digitaal een overeenkomst en factuur van de fotoshoot toe. Samen met een gids vol met kledingtips.

1

Dag van de shoot

Fotograaf Manon Galama Instagram website fotoshoot in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Amsterdam, Zaanstad, loveshoot, familie fotoshoot Haarlem

Een dag voorafgaand aan de fotoshoot stuur ik jullie via Whatsapp een herinnering. We bekijken ook samen even het weer. Als het weer goed lijkt is het nog 1 nachtje slapen en gaan we shooten.

We zien elkaar op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie. Tijd voor een fijne en ontspannen fotoshoot samen met je gezin. Ik vraag niks bijzonders van jullie. Ik doe namelijk het werk, jullie mogen alleen jullie zelf zijn en heel veel knuffelen.

2

Binnen 2 weken ontvangen jullie een mail

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto's; selecteren en bewerken. Daarna ontvangen jullie een mail met een link naar jullie eigen online galerij. Jullie kunnen nu rustig alle foto's bekijken en kijken of jullie er gewoon 15 willen uitzoeken of dat jullie eigenlijk toch liever alle foto's willen ontvangen of misschien wel foto's willen laten afdrukken bij mij op hoogwaardige kwaliteit. Ook kunnen jullie er voor kiezen om een fotoalbum aan te schaffen. Alle informatie over de upgrades en de prijzen kan je hier lezen.

3

Boek direct een fotoshoot