Contentpakketten

Een kant-en-klaar pakket met foto's om meteen te gebruiken voor jouw sociale media en website. Goed beeldmateriaal is niet meer weg te denken als ondernemer. Het kan een enorme zoektocht zijn naar de juiste visuele content voor jouw bedrijf. De contentpakketten die ik heb ontwikkeld hebben allemaal een andere sfeer, zodat er ook voor jou iets tussen zit wat aansluit op de huisstijl van je bedrijf.

Kies voor een kant-en-klare, maar unieke, beeldbank.

Elk pakket is in beperkte hoeveelheid aanwezig. Zo zorg ik ervoor dat het contentpakket uniek blijft en hoef jij je niet druk te maken dat je de foto's bij allerlei mede ondernemers langs ziet komen.

Je hoeft bij het plaatsen van deze foto's uit het contentpakket niet mijn naam als fotograaf te vermelden. De auteursrechten blijven wel bij mij, maar naamsvermelding is niet verplicht (bij fotoshoots is dit wel het geval). Je kan uiteraard wel gewoon tekst over de afbeeldingen plaatsen, geen probleem.

Speciaal voor ondernemers heb ik verschillende contentpakketten ontwikkeld. En het idee heb ik ook gekregen tijdens alle zakelijke fotoshoots die ik al heb gedaan. Ik kreeg namelijk zo vaak te horen; wat moet ik toch elke keer online plaatsen?

Voor mij als beeldmaker reden om ondernemers hierin te helpen. Voor een klein bedrag kan jij een mooie beeldbank aanschaffen. Elk contentpakket heeft een andere sfeer, maar binnen het contentpakket zijn de foto's goed op elkaar afgestemd. Zodat je eenheid kan creeƫren.

Aanbod:

Cozy Days at Home

15 websize foto's

Warme en knusse foto's met een zakelijke touch. Het pakket bevat 15 websize afbeeldingen; 7 horizontale en 8 verticale.

Prijs:

25 euro

Koop dit pakket

Days at the Beach

15 websize foto's

Frisse en natuurlijke foto's voor de liefhebbers van het strand. Het is een gevarieerde selectie met natuur en lifestyle foto's. Het pakket bevat 15 websize afbeeldingen; 7 horizontale en 8 verticale.

Prijs:

25 euro

Koop dit pakket

Fresh Home Office

15 websize foto's

Een pakket met een frisse, maar toch ook zakelijke, uitstraling. Een must voor elke ondernemer. Het pakket bestaat uit 15 afbeeldingen; 7 horizontale en 8 verticale.

Prijs

25 euro

Koop dit pakket

contentpakket kennemerduinen, stockfotografie voor coach, psycholoog, leefstijl, buiten, natuurcoach, reiki, sociale media content fotografie door Manon Galama Haarlem

Pretty Dunes

15 websize foto's

Een pakket met mooie foto's van de duinen kan natuurlijk niet ontbreken. Het nieuwste pakket met afbeeldingen van de duinen in Noord-Holland. Het pakket bevat 15 afbeeldingen; 7 horizontale en 8 verticale.

Prijs

25 euro

Koop dit pakket

Heb jij speciale wensen voor een gepersonaliseerd contentpakket?

Stuur mij een bericht en ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen.