Contentpakket Manon Galama Beeldbank sfeerfoto stockfoto instagram content ondernemer coach virtueel assistent content planning

"

Een beeldbank samengesteld voor jou

Content pakketten

Tijdens vele fotoshoots met ondernemers kreeg ik het weer te horen; wat moet ik toch elke keer online plaatsen? Goed beeldmateriaal is niet meer weg te denken, maar het kan nog behoorlijk lastig zijn om mooi beeldmateriaal te vinden wat past bij jouw unieke uitstraling. Daar ga ik je mee helpen!

De content pakketten kan jij inzetten voor jouw website en sociale media. Een kant-en-klaar pakket met foto’s in een bepaalde sfeer. Ook een fijne aanvulling wanneer je een fotoshoot bij mij hebt geboekt en graag wilt afwisselen met sfeerbeelden in dezelfde stijl. Elke pakket heeft een andere sfeer, zodat er ook voor jou iets tussen zit wat aansluit op de huisstijl van je bedrijf.

En goed om te weten; elk pakket is in beperkte hoeveelheid aanwezig. Zo zorg ik ervoor dat de het contentpakket uniek blijft en hoef je je niet zorgen te maken dat je de foto’s bij allerlei mede ondernemers tegenkomt. Na 15 verkopen van elk pakket, wordt het pakket offline gehaald. Dus zie je een leuk pakket, wees er dan wel snel bij.