"You don't make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved."

Fotograaf Manon Galama Haarlem Zakelijke fotografie ondernemer zakelijke shoot bedrijfsfotografie portretfotograaf bloemendaal overveen

Ik ben..

Manon Galama, 28 jaar. Een creatieveling, realistische dromer en duizendpoot. Mijn roots liggen in het prachtige Friesland, maar momenteel is mijn thuis in Haarlem. Een inspirerende en bruisende stad met de natuur om de hoek. Een ideale combinatie voor mij!

Als klein meisje ging ik al met een camera op pad. Elke vakantie maakte ik een fotoboek. De wereld vastleggen zoals ik het zag. De wegwerpcamera's hebben inmiddels meerdere upgrades gehad en mijn passie is uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf.

Zoals de quote hierboven beschrijft; alle dingen die ik heb gezien, boeken die ik heb gelezen en mensen die ik heb ontmoet maken dat ik met een bepaalde blik naar de wereld kijk. Een open en oprechte blik. De wereld kent zoveel verschillende plekken en zo veel verscheidene typen mensen. Maar iedereen is uniek en goed zoals hij is. Het is mijn taak om jouw als uniek persoon op je mooist vast te leggen.

Ik ben een sociaal en open mens, waardoor ik goed in staat ben om mensen op hun gemak te stellen. Mijn fotografiestijl zou ik beschrijven als puur en kleurrijk. Ik houd van echte foto's, geen opsmuk of romantische filtertjes, nee puur zoals jij bent! Kijk gerust in mijn portfolio of op mijn Instagram om een goed beeld te krijgen van mijn fotografiestijl.

Ben je enthousiast geworden en wil je een shoot boeken, leuk! Ik kijk er naar uit van je te horen.

Dit zeggen klanten over mij

Ik heb twee zakelijke fotoshoots met Manon gehad. Ik kende haar daarvoor niet, maar ik voelde mij meteen bij haar op mij gemak. Ze gaf goede aanwijzingen en ik kon mij daardoor goed ontspannen. Het resultaat van de foto's vond ik prachtig! Ik raad Manon bij iedereen aan.
Amy de Vlieger
Coach
Wat een top fotograaf! Manon stelde mij gelijk op mijn gemak tijdens de shoot. Manon heeft echt oog voor detail. Dat maakt dat de foto's qua compositie, licht en kleur helemaal kloppen. Ze heeft ook goed gekeken wat voor soort foto's bij mij zouden passen wat resulteerde in foto's waar ik echt als mijzelf op sta. Ik ben super blij met het eindresultaat!
Fotoshoot van styliste in Haarlem
Hilde
Stylist
Het was erg leuk om met Manon te shooten. Manon luistert goed naar je wensen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat je je echt op je gemak voelt als een model, wat erg belangrijk is om jezelf te laten zien. Wat ik het mooiste vind aan de foto’s is de creatieve compositie, daar heeft Manon duidelijk oog voor.
Jeanne
Student

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Copyright